Totaal concept in 2d en 3d

Totaal concept in 2d en 3d

Voorstelling totaalconcept appartement

Een mooi project gepresenteerd in zowel 2D als 3D. Dit appartement heeft een stijl gekregen die tussen landelijk en hedendaags in staat. zeer sfeervol en warm, maar toch met strakke lijnen. Een grote kast met zes deuren zorgt voor voldoende opbergruimte. De twee deuren in het midden zijn van smeedijzer wat hier voor de moderne look zorgt. Aan de bijna zwarte wand plaatsen we een tv meubel dat in de zelfde kleur wordt gemaakt als de muur. Boven de tv hebben we wandplanken geplaatst waar accessoires mooi voor de donkere muur gepresenteerd kunnen worden.

Blijf ons volgen op facebook en bekijk regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van de realisatie van dit project.

Walt Interiors

Walt Interiors specialiseert zich in zeer persoonlijke en smaakvolle projecten. In de afgelopen jaren heeft Walt interiors zich verdiept in landelijke stijl wonen. Maar u kunt vandaag de dag ook terecht voor een meer hedendaagse stijl. En dat alles op maat! Op onze website ziet u enkele producten en realisaties van ons werk. Wij nodigen u graag uit voor een ontmoeting in onze showroom. U leren kennen helpt ons tenslotte beter uw wensen aan te voelen. Ons team zal alles in het werk stellen om voor u een harmonieus en samenhangend project te realiseren. Tegenwoordig specialiseert Walt Interiors zich ook op digitaal vlak. Het is vandaag perfect mogelijk om voor u een totaalproject in 3D om te zetten. Dit met realistische beelden, waardoor u een realistisch beeld krijgt van uw droom project. Hiermee maken we het u ook makkelijker om inzicht te krijgen in de ruimte, en beslissingen te maken op gebied van vorm, kleur en materiaal.

 

3D WALT

3D WALT

2d-news-1

No Comments

Post a Comment

LOCATION

FRANKRIJKLEI 86B, 2000 Antwerp, Belgium