Onze Diensten & Producten

Een project, ideeën, advies…

Uw project is belangrijk. Onze eerste bezorgdheid is dan ook een interieur bedenken en samenstellen dat voldoet aan uw verwachtingen, uw behoeften en dit binnen uw budget. Aarzel niet om in de winkel ideeën te komen sprokkelen en rustig samen bij een tas koffie uw project te bespreken. Wij nemen graag de nodige tijd om tot een optimaal resultaat te komen. Eventueel komen wij ter plaatse om uw interieur gestalte te geven, u te adviseren of een foute aankoop af te raden, nieuwe aankopen mooi in het bestaande interieur bij te plaatsen, opmeten, en dit rekening houdend met uw dagdagelijkse leven (kinderen, dieren…)

Een prijsofferte, 2D + 3D beelden, beheer

Wij maken een gedetailleerde prijsofferte van uw project. Deze prijsofferte is vergezeld met 2D tekeningen en 3D renderingen welke een prachtig beeld geven van de toekomstige werkelijkheid. Een totaalconcept dat kan bouwen op onze jarenlange ervaring. Of 100% ‘à la carte’ als u enkel een fauteuil of tafel zoekt. Zelfs het beheer van uw oude meubels is onze zorg. Binnen de afgesproken leveringstermijn vergezellen wij onze chauffeurs ter plaatse. En ís er een zorg na levering, dan blijven wij trouw op post. Een goed geregelde dienst-na-verkoop is voor ons essentieel. Samengevat zijn wij pas tevreden als u tevreden bent!

Onze producten

Kasten en ingebouwde meubels (dressing, tv meubel…) zetels, tapijten, tafels, bedden, raamdecoratie, muurdecoratie, maar ook kleine decoratiestukken en dit aan schappelijke prijzen. Bij Walt Interiors vindt u alles om een interieur te creëren waarin u zich goed voelt en het heerlijk vertoeven is. Begin uw bezoek aan onze website bij onze rubriek ‘showroom’. Onze site zal u ideeën geven maar een bezoek aan de winkel geeft u een beter beeld van de kwaliteit van onze producten. Niets gaat boven het aanvoelen van de materialen en het nader bekijken van alle details.

totaalproject landelijk
totaalproject landelijke stijl

Topkwaliteit Salons, 100% op maat

Bij Walt Interiors creëert u, uw eigen salon.

100% op maat en perfect naar uw ruimte te configureren.

Een speciale maat, vorm of samenstelling? Alles is mogelijk,

en dat tegen eerlijke en aanvaardbare prijzen.

Vering

Spiraalvering en gekruiste banden. Een dubbel systeem voor een langdurig topcomfort

Vulling

Keuze uit een donzen vulling of verschillende hardheden in koudschuim.

Stof

Een onbeperkte keuze uit talloze stoffen. Ook een breed aanbod “Aquaclean” stoffen.

Maatwerk

100% maatwerk. U kunt alles bepalen om uw perfecte en zelfs unieke sofa te bekomen.

LOCATION

FRANKRIJKLEI 86B, 2000 Antwerp, Belgium