Nieuw project modern tv meubel

Modern tv meubel

Nieuw project modern tv meubel

Nieuw project bij Walt-Interiors. Een hedendaagse modern tv meubel waar dat de TV niet altijd zichtbaar is door middel van schuifdeuren. Mooi gevisualiseerd in 3D.

Deze werkwijze passen wij toe bij elk maatmeubel. Hiervoor maken wij een ontwerp op maat in elke gewenste stijl en in elke gewenste uitvoering. Dit steeds mooi zichtbaar in een visualisatie van het totaalbeeld.

Hieronder vindt u meerdere voorbeelden van projecten waar we deze werkwijze hebben toegepast.

scene-open-walt-interiors          scene-2-30-09-16          scene-1-30-09-16          website-1          website-walt

Walt Interiors

Walt Interiors specialiseert zich in zeer persoonlijke en smaakvolle projecten. U kunt bij ons terecht voor alle meubelen gerelateerd aan wonen. En dat alles op maat! Bij Walt Interiors vindt u onder andere meubels in klassieke-, hedendaagse- en landelijke stijl. Op onze website ziet u enkele producten en realisaties van ons werk. Wij nodigen u graag uit voor een ontmoeting in onze showroom. U leren kennen helpt ons tenslotte beter uw wensen aan te voelen. Ons team zal alles in het werk stellen om voor u een harmonieus en samenhangend project te realiseren. Tegenwoordig specialiseert Walt Interiors zich ook op digitaal vlak. Het is vandaag perfect mogelijk om voor u een totaalproject in 3D om te zetten. Dit met realistische beelden, waardoor u een realistisch beeld krijgt van uw droom project. Hiermee maken we het u ook makkelijker om inzicht te krijgen in de ruimte, en beslissingen te maken op gebied van vorm, kleur en materiaal.

 

Like onze facebook-pagina https://www.facebook.com/WaltInteriors/ Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in onze winkel.

No Comments

Post a Comment

LOCATION

FRANKRIJKLEI 86B, 2000 Antwerp, Belgium