Wie zijn we

 

Hedendaagse, klassieke en landelijke stijl. Uw persoonlijkheid in een harmonieus geheel.

Gepersonaliseerd advies

Walt Interiors specialiseert zich in zeer persoonlijke en smaakvolle interieurs. U kunt bij ons terecht voor alle meubelen gerelateerd aan wonen. En dat alles op maat! Walt Interiors is al jarenlang gespecialiseerd in de landelijke- en klassieke stijl gemixt met een hedendaagse stijl. Ook voor alles wat raambekleding en kleuradvies betreft kunt u bij Walt Interiors terecht. Om uw eisen en smaak perfect aan te voelen, komen we tot bij u thuis. Op deze manier kunnen we het beste de situatie inschatten en een gepersonaliseerd voorstel maken.

2D + 3D Voorstel

Om uw project optimaal en perfect te krijgen, gaan we ver. We maken 2D tekeningen om een idee te krijgen van de ruimte en oppervlakte. Hier krijgt u al een goed beeld van de indeling en opstelling. Daarna gaan we over naar 3D. Alles wordt tot in detail ingetekend en verwerkt in uw interieur. Hier krijgt u dan foto realistische beelden van te zien die een nagenoeg perfect beeld geven van de werkelijkheid. Dit alles om uw (totaal) project perfect op u af te stemmen zowel esthetisch als praktisch gezien.

Nieuwste trends

Walt Interiors heeft een wisselende collectie, altijd afgestemd op de nieuwste trends. Met een zeer uitgebreide stoffen collectie vinden we altijd de juiste keuze. Of het nu gaat om makkelijk in onderhoud, de juiste kleur, het aanvoelen, alles is mogelijk. Ook betreft de keuze van houtstructuren, kleuren en afwerkingen zijn er geen beperkingen. Alles wordt op maat vervaardigd door de beste vakmensen en door het huis gecontroleerd. Bij de levering zal er altijd een van ons aanwezig zijn om alles te controleren en om te zorgen dat alles op de juiste plek staat, zodat uw project 100% geslaagd zal zijn.

UW Project

Met onze jarenlange ervaring
begeleiden we u met uw project.
Vragen? Interesse? Of gewoon kennismaken?

Uitgekiend maatwerk

Walt Interiors kleedde dit interieur aan met een feilloos gevoel voor esthetiek en veel oog voor detail. De woning vertelt een verhaal dat puur en evenwichtig is en de wensen van de bewoners perfect inlost. Dit is bereikt met een persoonlijke aanpak waarbij Walt Interiors tot bij u thuis komt om kennis te maken met uw leefstijl en wensen. Hierbij past Walt Interiors dan een gepersonaliseerd advies aan dat uw esthetische- maar zeker ook uw praktische wensen inlost.

LOCATION

FRANKRIJKLEI 86B, 2000 Antwerp, Belgium